OVER ONS

In oktober 1986 vlogen wij voor de eerste keer naar Peru (Zuid-Amerika) om onze – toen driejarige – zoon Joel Carlos te adopteren. Bijna achttien jaar later (in de zomer van 2004) vlogen wij opnieuw naar Peru om het huwelijk van onze Peruaanse zoon en schoondochter in te zegenen. Inmiddels wonen Carlos en Mariela met hun drie dochters in Arequipa (na Lima de grootste stad in Peru). God heeft hen bewogenheid in het hart gelegd voor de vele kinderen in deze stad, die geen kans krijgen om kind te zijn en veelal gedwongen worden op straat te werken.

Samen met hun Peruaanse medewerkers geven zij leiding aan inmiddels meer dan vijfendertig christelijk humanitaire projecten, verspreid over heel Peru. Het is hun en ons verlangen om deze kinderen met Gods liefde te helpen en te bevrijden uit de greep van armoede. Als ambassadeurs van Pan de Vida zijn we onder de indruk van de liefde en toewijding van alle Peruaanse medewerkers. Met een beetje van ons kunnen zij de vele kinderen een hoopvolle toekomst geven.

Van harte bevelen wij het werk van Pan de Vida bij u aan en vragen wij u: ‘Help Carlos en Mariela de kinderen van Peru te helpen!’

Wilkin en Aukje van de Kamp
Ambassadeurs Pan de Vida

Help ons de kinderen van Peru te helpen