KINDERTEHUIS ALEGRIA

Het jongetje dat zelf verweesd werd achtergelaten heeft Gods stem verstaan om samen met Mariela een vader en moeder te zijn voor kinderen die geen thuis meer hebben of voor wie thuis wonen niet meer mogelijk blijkt te zijn. Dankzij de hulp van veel sponsors heeft Pan de Vida in het najaar van 2014 in Arequipa het eerste kindertehuis geopend: Casa Alegria (‘Huis van vreugde’).

Casa Alegria kan een veilig thuis bieden aan maximaal achttien kwetsbare kinderen. Met een team van medewerkers, waaronder een kinderpsycholoog, wordt aan deze kinderen alle denkbare zorg gegeven die zij nodig hebben. Bovendien worden deze kinderen in aanraking gebracht met Gods liefde, zodat herstel in hun jonge levens kan plaatsvinden.

Casa Alegria ontvangt – net als onze kinderrestaurants – geen subsidie en is volledig afhankelijk van giften. Ieder kind in het kindertehuis krijgt een persoonlijke sponsor, die belooft voor het kind te bidden en regelmatig brieven te schrijven. Je kunt een kind financieel adopteren voor € 50,- per maand. Wil je meer informatie hierover, meld je dan aan via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@pandevida.nl.

cha-logo-nb

“Het jongetje dat zelf verweesd werd achtergelaten, heeft Gods stem gehoord”